Möt Idériket Umeåregionens verksamhetsledare

Den 17 april gör Emma Bergman sin första dag som verksamhetsledare för Idériket Umeåregionen 2030.

Säg hej till Emma Bergman, nyanställd verksamhetsledare för Idériket Umeåregionen 2030. Det är Emma som kommer bygga upp Idérikets leaderkontor och utveckla verksamheten framåt tillsammans med den nya styrelsen.

– Det känns superspännande och läskigt samtidigt. Men då är allt som det ska när en kliver på ett viktigt och intressant nytt uppdrag. Jag ser verkligen fram emot att i närtid få sätta mig in i allt och utveckla ett leaderkontor, säger Emma.

Hon kommer närmast från en anställning som landsbygdsstrateg hos Robertsfors kommun och har även med sig erfarenheter från sin tid som projektledare för Stadsliv Kiruna. Erfarenheter som hon kommer ha mycket nytta av i det nya uppdraget, vilket hon verkligen ser fram emot att få börja inom kort.

– Jag ser fram emot att få ta del av många olika människors fantastiska idéer! Tänk vilken lyx att få vara den som får inblick i allt inspirerande och nytänkande som händer och görs i våra landsbygder, och hjälpa de som vill att utveckla idéerna ytterligare! Dessutom tillsammans med en ordentligt kompetent styrelse och en framtida arbetskollega, berättar Emma.

Den 17 april gör Emma Bergman sin första dag som verksamhetsledare för Idériket Umeåregionen 2030.